Frakt och leverans

Här får du svar på hur frakt och leverans fungerar när du handlar hos Helland Home.

Generelt om frakt

Leveranstiden är normalt 3-4 veckor.

Fraktkostnader

Det tillkommer inga extra fraktkostnader på leveranser från Helland Home. Priset som

är på nätbutiken för produkten är den du betalar.

Spårning av paket

Leveranstiden från beställning till leverans uppskattas till 3-4 veckor. När varorna sänds från fabriken mottager du en e-post med leveransinformation. DSV är vår transportfirma och de kontaktar dig i förväg för att bestämma dag för utkörning när detta är klart.

Utkörning sker normalt på vardagar.

Leverans

Alla leveranser från Helland Home levereras till ditt hus eller lägenhet. Sittmöbler levereras färdig monterade. *Bord kommer delvis monterade, här blir det en enkel montering. Som kund måste du kolla av varorna vid leverans, det är viktigt ifall det har blivit någon transportskada. En eventuell skada meddelas till personen som kommer med möblerna. Ta också kontakt med Helland Home kundservice så ser vi till att du får en ny möbel.

Retur/ Ångerrätt

Helland Home har en ångerfrist på 2 veckor med fri retur. Önskar du att använda dig av ångerfristen tar du kontakt med kundservice inom 2 veckor.

Ångerrätten gäller inte för en vara som har tillverkats enligt Kundens anvisningar eller som annars har fått en tydlig personlig prägel. I samband med en beställning av en sådan vara för vilken ångerrätt inte gäller får du som Kund tydlig information om detta, dels då varukorgen fylls på Webbplatsen och dels på det ordererkännande och den orderbekräftelse som skickas till dig som Kund i samband med köpet.